4 vinkkiä menestyvän muoti-/korusivuston luomiseen

By Nathaniel Miles Oct8,2021

Haluatko luoda verkkosivuston, joka perustuu koruihin ja muotiin? Siihen on monia syitä. Tämä ei ole vain aihe, josta monet ihmiset ovat kiinnostuneita: eli pidät todennäköisemmin sivuston ylläpidosta ja kohtaat helposti potentiaalisia asiakkaita, mutta se on myös ala, jonka voit paljon rahaa korujen ja muodikkaiden vaatteiden suhteellisen korkean arvon ansiosta.
Eikö olisi mukavaa ansaita elantonsa vain kirjoittamalla muodista ja koruista? Tästä monet haaveilevat, mutta se ei toimi kaikille. Lue ja katsomme, miksi näin on ja mitä voit tehdä varmistaaksesi, että olet yksi onnekkaista. Lucky on lainausmerkeissä, koska teet oman “onni” online -liiketoiminnassa …
1. Onko persoonallisuus
Siellä on miljoona erilaista verkkosivustoa muodonmuutoksesta, mutta vain muutamia niistä on tullut erittäin menestyneitä. Yleensä menestyneet sivustot olivat niitä, joiden takana oli jonkinlainen persoonallisuus. Tämä tarkoittaa sitä, että jos laitat kasvot nimen päälle ja sisällytät persoonallisuutesi sivustoosi (kirjoittamalla ensimmäiseen persoonkaan, mukaan lukien itsesi valokuviin, lisäämällä henkilökohtaista sosiaalista mediaa jne.), Olet paljon suhteellisempi ja ikimuistoisempi . Sama pätee varmasti muotiin ja koruihin.
2. Siirry YouTubeen
Ja kun muutat itseäsi vähäiseksi Internet -julkkikseksi, hanki itsesi YouTubeen! Tämä on loistava alusta verkkosivuston mainostamiseen, ja korut tai muoti toimivat täällä erityisen hyvin, koska niissä on visuaalinen elementti.
Älä unohda: YouTube on itse asiassa maailman toiseksi suurin hakukone (Googlen jälkeen). Jos luot korkealaatuisia videoita, jotka erottuvat, voit saada nopeasti paljon seuraajia täältä ja voit motivoida heitä ostamaan.
3. Tee kumppanuuksia
Kumppanuuksien löytäminen ja luominen on tärkeä tapa levittää sanaa sivustostasi. Älä katso kilpailua viholliseksi, vaan mieti mahdollisuuksia, joita he edustavat työskentelemään yhdessä ja auttamaan toisiaan. Ota heihin yhteyttä, esittele itsesi ja kysy, voisitteko millään tavalla tehdä yhteistyötä. He voivat tarjota sinulle reitin markkinoille, joka yhdistää sinut ihmisiin, jotka haluat päästä sivustoosi.
4. Kaupallista hyvin
AdSense on yksi tapa ansaita rahaa verkkosivustolta, mutta se on vain yksi tapa. On monia muita tapoja ansaita rahaa sivustosta, jotka usein tuovat sinulle enemmän voittoa. Yksi erityisen hyvä strategia on ostaa tavaroita ja myydä ne edelleen. Esimerkiksi tietyllä tyylillä riipus tukkumyynti ja voit sitten myydä sen sivustollasi ja tehdä hyvää voittoa jokaisesta siirtämästäsi tuotteesta.
Noudata näitä vinkkejä ja jatka vain. Verkkosivuston menestys ei tule yhdessä yössä, joten älä lannistu, jos et näe liikennettä ja voittoja heti. Pidä pistoke pois ja lopulta sinut palkitaan kaikesta kovasta työstäsi!

Related Post