5 DIY -työtä Jopa kaltaisesi rocktähti ei saisi yrittää itse

By Nathaniel Miles Aug23,2021

Sinun täytyy tuntea itsesi rock -tähdeksi, kun teet omia DIY -töitäsi kotona, mutta ennen kuin teet mitään muuta, sinun pitäisi pysähtyä ja ajatella. Sinun ei tietenkään pitäisi tehdä tiettyjä asioita yksin monista eri syistä ja jos et ymmärrä, että käsittelemme tänään muutamia esimerkkejä. Se on kotisi ja elämäsi, joten voit tehdä mitä haluat, mutta jos olet fiksu, vältät kaiken, mistä aiomme puhua.

Tietyt putkityöt

En aio kertoa sinulle, että vältät kaikki putkityöt kotona, koska se olisi hullua. Jos hanasi vuotaa ja tiedät kuinka korjata se, et aio kutsua putkimiestä ja maksaa heille valtavaa rahaa yksinkertaisen ongelman korjaamiseksi. Siitä tulee vaarallista, kun alat yrittää siirtää pattereita ympäriinsä tai repiä kylpyammeesi kiinnittääksesi uuden. Kun joudut käsittelemään putkia, on aina parempi maksaa vähän rahaa nyt, joten sinun ei tarvitse maksaa vielä enemmän tulevaisuudessa, kun asiat menevät pieleen.

Suuria suunnitteluprojekteja

Suurten suunnitteluhankkeiden toteuttaminen kotona ei todellakaan liity turvallisuuteen. Tietenkin voit aina satuttaa itseäsi, kun teet mitä tahansa kotona, mutta suurien suunnitteluprojektien suurin ongelma on se, että ajattelet sydämelläsi. Saatat nauttia muutoksista, mutta kun on aika myydä kotisi, voit joutua menettämään paljon rahaa tekemiesi muutosten vuoksi. Jos päätät mennä läpi heidän kanssaan, sinun on ajateltava tulevaisuutta, koska todennäköisesti muutat lopulta kotiin.

Purkutyöt

Purkutöiden suurin ongelma ei ole se, että jotain voisi pudota päähäsi, jos alat hulluksi valjaalla. Vaikka pysyt kaukana kodin päärakenteista, on silti helppo kohdata ongelmia. Ilmeinen on se tosiasia, ettet tiedä, mitä jonkun takana piilotetaan, ja kun aloitat kommando -iskun vasaralla, saatat päätyä murskaamaan putket puoliksi tai lyömään sähköjohtoja, joita et edes tiennyt olevan olemassa.

Kaikki sähkötyöt

Useimmissa kodin korjaustöissä saat aina toisen mahdollisuuden korjata asiat, joten se saattaa tarkoittaa sitä, että yrität korjata jotain uudelleen itse tai kutsut ammattilaisen. Kun sähkö on mukana, et ehkä saa muita mahdollisuuksia etkä voi nauttia korjaustöistäsi, jos olet kuollut. Vaikka luulet, että sähköt on katkaistu verkkovirrasta, pelaat edelleen tulessa, ellet ole pätevä sähköasentaja ja elämäsi on arvoltaan enemmän kuin muutama tuhat dollaria.

Suuret rakenteelliset muutokset

Tämän pitäisi olla ilmeistä, koska ilmastointilaitteiden korjaustöiden ja kodin perustuksien kanssa sekoittamisen välillä on suuri ero. Toinen niistä voi maksaa sinulle muutamia satoja dollareita, jos sotket, kun taas toinen voi aiheuttaa kotisi vajoamisen maahan. Suuret rakenteelliset muutokset sisältävät myös asioita, kuten seinien kaatamisen, koska et halua kattojen romahtavan, koska se on erittäin vaarallista ja voi johtaa kuolemaan.

Istu alas ja rentoudu

On ihmisiä, joilla on paljon kokemusta, ja he voivat tehdä hienoa työtä kodissasi edes ajattelematta sitä. Vaikka et lopulta tappaisi itseäsi tai menettäisit paljon rahaa, eikö mielestäsi ole parempi saada tietyt työt tehtyä kunnolla? Se on mietittävää ja toivon, että teet sen ennen kuin teet mitään, mitä et voi käsitellä.

Related Post