5 majoitusvaihtoehtoa halvalle matkustajalle, joka ei riko pankkia

By Nathaniel Miles Jul1,2021

Haluat matkustaa maailman kaukaisimpiin kulmiin, mutta sinulla ei ole paljon rahaa ja sinusta tuntuu, että vaihtoehtosi ovat rajalliset. Älä ole huolissasi mistään, sillä aiomme tarkastella 5 parasta tapaa löytää majoitus edulliseen hintaan, joka ei ole lähelläkään pankin rikkomista.

Vuokraa huone joltain

Mielestäni tämä on yksi suurimmista läpimurtoista matkailualalla viime vuosina. Et ole enää jumissa kalliissa hotelleissa, koska voit löytää ihmisiä, jotka haluavat vuokrata sinulle vara -asuntoja paljon halvemmalla. Sivustot, kuten Airbnb, tarjoavat sinulle alustan, jonka avulla voit etsiä asuntoja lähes jokaisesta kaupungista ympäri maailmaa. Jos haluat mennä vielä halvemmaksi, voit vuokrata huoneen sen sijaan, että ottaisit koko asunnon itsellesi.

Aika uskonnolliseksi

En tiedä oletko uskonnollinen vai et, mutta uskonnolliset instituutiot eivät yleensä veloita liikaa rahaa majoituksesta. Thaimaa on täydellinen esimerkki käytettäväksi, ja voit helposti löytää buddhalaisen temppelin pysyäksesi ilmaiseksi. Olisi hienoa, jos antaisit temppelille pienen lahjoituksen lähdettäessä, mutta koska munkit eivät välitä rahasta, he eivät vaadi sinua luovuttamaan rahaa. Sama pätee yleensä muihin uskonnollisiin instituutioihin ympäri maailmaa, eikä sinun tarvitse edes olla uskonnollinen pysyäksesi siellä.

Nuku sohvalla

Nautitko viettää aikaa täysin vieraiden kanssa, joista et tiedä mitään? Jos haluat kävellä luonnonvaraisella puolella, saatat nauttia sohvasurffaussivustoista, joissa voit nukkua jonkun sohvalla ilmaiseksi. Useimmissa kaupungeissa ympäri maailmaa on varavuode ja ihmiset kutsuvat sinut kotiin, koska he rakastavat uusien ystävien tekemistä. On olemassa sivustoja, joiden tarkoituksena on auttaa sinua löytämään yöpymispaikka, joten sinun on luotava profiili ennen kuin alat tavoittaa ihmisiä.

Asu matkailuautossa

Voit tappaa kaksi lintua yhdellä iskulla, jos aiot vuokrata auton saapuessasi määränpäähän. Vain vuokrata asuntoauto ja voit nukkua autossasi. Tämä on täydellinen tapa matkustaa, jos vierailet Australian kaltaisessa maassa, koska siellä on niin paljon nähtävää ja se ulottuu tuhansien kilometrien päähän. Voit täyttää pakettiauton ruoalla ja ruoanlaittovälineillä ja valmistaa aterioita tien reunassa, kun olet nälkäinen, ja säästät niin paljon rahaa, ja sinulla on aina mahdollisuus yöpyä halvassa hotellissa muutaman yön.

Huolehdi kodista

Jos luulit Airbnb: n olevan suuri juttu, pidät tästä vielä enemmän. Ihmiset todella antavat sinulle kodin ilmaiseksi, kunhan lupaat pitää siitä huolta muutaman viikon heidän ollessaan poissa. Joskus sinun on hyväksyttävä jotain, kuten lemmikkikoirien hoitaminen. Kukaan ei anna vieraan henkilön jäädä kotiinsa, joten aivan kuten sohvasurffaussivustojen, sinun on luotava profiili omalle verkkosivustolle, jotta ihmiset saavat käsityksen siitä, kuka olet henkilö, ja myös suosittelut auttavat aina.

Related Post