5 tapaa käyttää verkkoa kumppanisi vaikuttamiseen (romanttiset tyypit)

By Nathaniel Miles Aug11,2021

Yleensä teknologia on kumppaneiden välinen asia: esimerkiksi kun sinua kehotetaan jatkuvasti pelaamaan älypuhelimellasi ja pelaamaan sängyssä, kun sinun pitäisi kiinnittää niihin huomiota, tai kun kumppanisi julistaa itsensä leskeksi Xbox Onen ansiosta. Teknologia on usein hyvin yksinäistä toimintaa, joten sitä voidaan joskus pitää melko epäsosiaalisena tapana viettää aikaa parisuhteessa.
Mutta itse asiassa tekniikka ei ole syyllinen siihen, että et ole läsnä missään suhteessa. Pikemminkin se tapa, jolla päätät käyttää tekniikkaa, mahdollistaa sen, että siitä tulee joskus kiila sinun ja kumppanisi välille.
Itse asiassa verkko voi olla todella romanttinen, kun sitä käytetään oikein, samoin kuin tekniikka yleensä. Lue ja katsomme joitain romanttisia eleitä, jotka ovat tänään mahdollisia verkon tai muun tekniikan vuoksi.
1. Siirry Fiverriin
Verkko on loistava paikka löytää lahjoja, ja verkossa voi ostaa kaikenlaisia ​​asioita, joita et pystyisi hankkimaan paikallisista kaupoista. Siitä huolimatta toisinaan parhaat lahjat ovat niitä, jotka eivät ole edes fyysisiä esineitä. Toisin sanoen, joskus paras tapa tehdä kumppaniin vaikutus on löytää jotain ainutlaatuista ja ikimuistoista.
Tätä varten älä etsi muuta kuin Fiverr – sivusto, jossa voit maksaa ihmisille viisi dollaria tehdäkseen melkein mitä tahansa. Haluatko, että he nauhoittavat kappaleen, joka on kirjoitettu erityisesti rakkaallesi, vai haluatko heidän maalaavan muotokuvan. Se on halpaa, hauskaa ja täysin ainutlaatuista.
2. Suunnittele loistava päivä
Toinen ikimuistoinen lahja, jonka voit saada verkossa, on jonkinlaisen tapahtuman varaaminen. On monia sivustoja, jotka tarjoavat kuponkeja ja alennettuja tapahtumia kaikentyyppisille, haluatko mennä vesihiihtoon tai viininmaisteluun.
3. Pidä spontaani päivä!
Sitten taas älypuhelimen ja Google Mapsin avulla voit löytää tekemistä suunnittelematta missä tahansa. Etsi vain paikallisia nähtävyyksiä ja voit pistää hieman spontaanisuutta suhteeseesi!
4. Osta lahja
Verkko on myös loistava paikka löytää lahjoja yleensä ja erityisesti tavaroita, jotka ovat ainutlaatuisia tai edullisempia kuin kaupoissa. Halusitpa sitten kullatut sormukset, timanttikaulakorut, kirjat, tietokonepelit tai jotain siltä väliltä.
5. Luo jotain
Joskus paras tapa kohdella kumppania on tehdä jotain, joka vie aikaa, energiaa ja huomiota. Hyvä esimerkki voisi olla tehdä niistä jotain – olipa kyseessä sitten jokin taide tai jotain käytännöllisempää, jota he voivat käyttää.
Mutta jos et ole luova tyyppi, älä pelkää! Verkko ja tekniikka yleensä tarjoavat meille monia ainutlaatuisia tapoja luoda asioita, olipa kyse sitten verkkosivuston, musiikkikappaleen, sovelluksen tai digitaalisen sarjakuvan luomisesta. Käytä mielikuvitustasi ja laajaa digitaalisten työkalujen valikoimaa, niin voit keksiä jotain todella ainutlaatuista.

Related Post