Älä heitä rahaa pois tekemällä itse 5 yksinkertaista DIY -projektia

By Nathaniel Miles Aug11,2021

Tiedän, että kykenet enemmän kuin luulet, ja siihen kuuluu myös itse tekemäsi kodin korjaukset. On muutamia asioita, joita sinun ei pitäisi mennä lähelle, mutta aiomme tarkastella joitain asioita, jotka voit korjata itse, jos yrität vähän.

Tietyt katon korjaukset

Katolle nouseminen on hullua, ellei se ole tasainen, joten älä yritä kiivetä päästäksesi johonkin, johon et pääse tikkailta. Voit aina korjata rikkoutuneet laatat, jos ne ovat kourujen lähellä, mutta katto on edelleen korjattavissa, jos rikkoutuneet laatat ovat korkeammalla. Tee vain kaikki ullakkosi sisältä, etkä voi pudota ja tappaa itseäsi. Nämä ovat vain väliaikaisia ​​korjauksia, mutta jos sinulla ei ole ylimääräistä rahaa tällä hetkellä, ne ainakin estävät veden pääsyn sisään, kunnes voit kutsua ammattilaisen.

Kourujen puhdistaminen

Kun olemme tulossa syksyyn, alat lopulta nähdä lehtien putoavan puilta ja ne päätyvät vesikouruihisi. Ellet kykene kiipeämään tikkaita, sinun ei tarvitse palkata ketään ottamaan lehtiä ulos. Älä unohda, että joku tikkaiden alareunassa pitää kiinni ja se ei luiskahda pois sinusta. Näiden lehtien täytyy tulla ulos ennen talven saapumista, muuten saatat joutua kalliimpiin ongelmiin, kun vesikourujen vesi kerääntyy jääksi ja ne putoavat alas.

Murtunut ajotie

Sinun on aloitettava ajotien ylläpito useammin, eikä halkeamia pitäisi näkyä ensiksi, mutta et voi tehdä paljon, kun ne ovat jo olemassa. Sinun on hankittava betoniseos ja täytettävä halkeamat itse. Kun ostat betonisekoitetta, se kertoo pussissa kuinka muuttaa se maagiseksi soseeksi, joka sinun täytyy puristaa aukkoihin. Älä unohda käyttää kuivaa sientä, kun olet valmis tasoittaa kaiken pois ja antaa sille mahdollisuuden kuivua ennen kuin alat ajaa sillä.

Kaikki polkupyörän korjaukset

Onko maassasi vanhoja polkupyöriä, koska et ole pystynyt käyttämään niitä kuukausiin tai vuosiin? Ennen kuin otat ne korjattavaksi, yritä korjata ne itse. Et voi tehdä paljon, jos olet ajanut pyörän yli vahingossa ja runko on taittunut puoliksi, mutta yksinkertaiset korjaukset ovat helpompia kuin luulet. Polkupyörän korjaaminen on noin sata kertaa helpompaa kuin auton korjaaminen, joten ota selvää miten se tehdään ja kokeile sitä, koska sinulla ei ole mitään menetettävää.

Pienet putkityöt

Tiedän, ettet ole tarpeeksi typerä yrittää kattilan asennustyötä ilman apua, mutta sinun ei tarvitse kuroa puhelinta, jos pesuallas on tukossa. Putkimies ei ole halpa, ja jos pääset tekemään tiettyjä tehtäviä itse, säästät paljon rahaa. Tiedän, ettet voi arvata tiesi läpi jokaisen työn, mutta älä unohda näinä päivinä, että meillä on YouTube. Löydät videoita, joissa kerrotaan askel askeleelta, kuinka voit suorittaa pieniä putkityöt itse.

Erinomainen käteisen säästämiseen

On selvää, että jos sinulla on paljon rahaa, et välitä koskemasta mihinkään näistä töistä itse, mutta jos sinulla ei ole taskussa roikkuvia satoja dollareita, sinun pitäisi antaa heille laukaus. Rahat ovat paremmin pankkitililläsi, joten älä ole nopea heittämään niitä pois.

Related Post