Hallitse yritystäsi tasaisemmin ja lisää voittojasi viidellä loistavalla kirjanpitosovelluksella

By Nathaniel Miles Jul20,2021

Sanotaan, että raha saa maailman pyörimään, mutta kun kyse on yrityksestäsi, se voi tehdä tai rikkoa sen. Ketä kiinnostaa kuinka paljon rahaa tuot kuukausittain, jos käytät liikaa ja et voi saada kunnollista voittoa? Mitä järkeä on tehdä töitä kohtuulliseen hintaan, koska laskujen luominen ja lähettäminen vie kaksi kertaa enemmän aikaa? Yrityksesi tarvitsee upeita kirjanpito -ohjelmistoja, jos haluat maksimoida voitot, ja aion tarkastella muutamia sovelluksia, jotka kannattaa testata, koska ne voivat muuttaa elämääsi.

Zoho -kirjat

Nykyään yritys voi toimia 24 tuntia vuorokaudessa, koska monet heistä ovat verkossa ja haluat aina pysyä ajan tasalla tilillesi tulevista rahoista ja niistä lähtevistä rahoista. Jos sinulla ei ole pääsyä näihin tietoihin heti, se voi sotkea tilisi. Näet kaiken reaaliajassa tällä sovelluksella, ja toinen erittäin hieno ominaisuus on mahdollisuus kutsua kirjanpitäjäsi käyttämään tietojasi sovelluksessa, jotta he voivat aina pysyä numeroidesi yläpuolella.

Nopeat kirjat verkossa

Saat käyttää tätä ohjelmistoa 30 päivän ajan nähdäksesi pidätkö siitä, mutta koska se on pienten yritysten omistajille tarkoitettu kirjanpito -ohjelmisto numero yksi, saatat vain pysyä paikalla. Se on täydellinen työkalu pysyä järjestyksessä ja kaiken päällä. Siinä on kaikki tavanomaiset ominaisuudet, jotka löydät perussovelluksista, ja voit esimerkiksi hallita asiakkaita, lähettää arvioita, hallita myyntiveroa ja paljon muuta. Kuukausimaksu on myös erittäin halpa, mikä tarkoittaa, että olisit hölmö, jos et testaisi sitä.

Mobiili agentti

Oletko sellainen henkilö, joka menettää rahaa, koska unohdat tallentaa laskutettavat työt? Älä huolehdi unohtamasta mitään koskaan uudelleen, kun aloitat Mobile Agentin käytön, sillä voit päivittää ja seurata kaikkea heti. Voit jopa tallentaa mittarilukemaasi ajaessasi autollasi ja voit luoda ja lähettää laskuja milloin haluat, mukaan lukien lisäkulut, kuten lounaan ja illallisen kuitit, ennen kuin lähdet ulos ravintolasta.

PSA -aikakortit

Jos haluat saada tilisi hallintaan, kun olet tekemisissä suuren työvoiman kanssa, haluat heidän saavan aikakorttinsa ajoissa, ja PSA Timecards -sovellus tekee siitä entistä helpompaa. Sen avulla ihmiset voivat myös kommunikoida chatter-ominaisuuden sisällä sen sijaan, että lähettäisivät sähköpostiviestejä edestakaisin, ja voit pitää ajan tasalla olevan tarkastustiedoston sen sisällä. Kun voit lyhentää aikakorttien keräysaikaa, projektisi ja hyväksytty laskutusjärjestelmä nopeutuvat.

Xero

Xero on todellakin yksi kirjanpidon huippupelaajista, ja voit tarkastella kaikkia tilejäsi, mukaan lukien luottokorttisi, Paypal -saldosi, pankkitilit, maksamattomat laskut ja kaikki muu, mitä voit ajatella. Kaikki laskut voidaan koota yhteen ja lähettää myös puhelimellasi. Muutamia muita ominaisuuksia ovat mahdollisuus ladata kuitit verotuksen valmistelukustannusten seuraamiseksi ja mahdollisuus hallita useita valuuttoja valuuttakaupoissa.

Kaikki on muuttunut

Vaikka olisit vanha koulun yritysomistaja, sinun on hyödynnettävä suuria kirjanpitosovelluksia, koska sinun on jatkettava pyrkimystäsi tehdä yrityksestäsi kannattavampaa. Tämä on paljon helpompi tapa tehdä se kuin hankkia uusi asiakas, joten älä jätä liian myöhään hypätä vaunuun, koska yrityksesi saattaa olla linjalla.

Related Post