Tee kodistasi kimallus viidellä iPhonen parhaasta puhdistussovelluksesta

By Nathaniel Miles Jul25,2021

Riippumatta siitä, mitä teet elämässäsi, sinun on aina etsittävä helpompia tapoja tehdä jotain, koska lopulta vapautat enemmän aikaa itsellesi. Tänään keskitymme kodin siivoustöihin, koska se on asia, johon sinun on puututtava säännöllisesti, joten jos haluat tietää, miten saat kaiken tehtyä nopeammin ja helpommin tästä lähtien, katsotaanpa hämmästyttäviä sovelluksia, jotka auttavat teet sen.

Mukautettu hypnoosi: Talon siivousversio

Kodin siivous voi joskus olla rentouttavaa, mutta jos olet rehellinen itsellesi, myönnät, että joskus on vaikeaa pysyä motivoituneena. Tämän äänisovelluksen tarkoituksena on pitää sinut aikataulussa toistamalla hypnoottista kappaletta, jonka tarkoituksena on auttaa sinua selviytymään siivoustöistäsi masentumatta. Älä huolestu, jos sinua ei ole koskaan hypnotisoitu aikaisemmin, koska se on täysin turvallista ja voit hallita toimintaasi koko ajan, joten et hauku kuin koira, kun joku soittaa ovikelloa.

Kotitekoinen sankari

Kun alat kiistellä siitä, kenen vuoro on puhdistaa astiat, on aika kääntyä Chore Hero -sivuston puoleen. Kukaan ei voi kiistellä mistään, koska sovellus kertoo, kenen pitäisi tehdä mitä tahansa tiettynä päivänä. Kun olet asettanut kaiken valmiiksi, koko perhe tietää, mitkä ovat heidän velvollisuutensa, ja tiedät, ketä syyttää, jos jotain ei tehdä. Se tarkoittaa myös sitä, että kun annat muille perheenjäsenille tehtäviä, sinun ei tarvitse koskaan tehdä kaikkea itse, mistä olen varma, että olet onnellinen.

Chorma askareisiin

Jos kaikki perheessäsi tekevät tiettyjä askareita, se voi johtaa ongelmiin, kun jotain tehdään kahdesti. Et voi pitää kaikkia ajan tasalla, kun suoritat tiettyä tehtävää. Entä jos jonkun on tarkoitus imuroida matot ja teet sen, koska olet kyllästynyt? Kun kaikki askareesi ovat tämän sovelluksen sisällä, voit valita kaikki tekemäsi ja sovellus koordinoi kaikkien muiden kanssa, joten jokainen tietää, onko jotain vielä tehtävä.

Puhdistuksen tarkistuslista

Joinain päivinä voit siivota kotisi paljon nopeammin, mutta et ehkä tiedä miksi. Se johtuu yksinkertaisesti siitä, että olet hoitanut jokaisen tehtävän tietyssä järjestyksessä, jonka ansiosta voit selviytyä kaikesta paljon nopeammin. Jos haluat nopeuttaa kotisi siivoamiseen kuluvaa aikaa joka viikko, voit luoda oman muokattavan tarkistuslistan tämän sovelluksen avulla. Jos löydät vielä nopeamman tavan käydä läpi kaikki, sinun tarvitsee vain säätää tarkistuslistaa, joka kestää vain muutaman minuutin.

Puhdista Freak Cleaning Schedule

Jos sinulla on suuri koti, et halua siivota kaikkea kerralla, koska olet uupunut siihen mennessä, kun olet valmis. Ilmeinen ratkaisu on jakaa kaikki pieniksi paloiksi ja voit valita ne luettelosta viikon ajan. Clean Freak Cleaning Schedulen avulla voit asettaa kaiken, jotta et koskaan unohda mitään. Näet jopa viimeisen kerran, kun olet suorittanut tietyn tehtävän, joten jos haluat pitää kovapuulattiansa upeana, tiedät, milloin sinun on käsiteltävä sitä uudelleen.

Siivous voi alkaa olla hauskaa

Alatko nauttia siivoustehtävistäsi enemmän vai onko se vähän liikaa pyydetty? Ainakin pystyt selviytymään kaikesta tehokkaammin, mikä tarkoittaa, että voit viettää enemmän aikaa tekemällä tärkeitä asioita, kuten makaamalla sohvalla katsellen suosikkiohjelmiasi.

Related Post