Muoti ja tyyli ovat kaksi hyvin eri asiaa. Tärkein ero tässä on, että “tyylisi” tulisi olla oma ja sen pitäisi olla jotain, jonka olet luonut sovittaaksesi vartalotyyppisi, värityksesi ja mieltymyksesi. Tyylin tulisi olla sinulle ainutlaatuinen ja antaa sinun ilmaista itseäsi. Tämä puolestaan ​​saa sinut näyttämään mielenkiintoiselta, luovalta ja luottavaiselta ja näyttää ainutlaatuisen muotoilusi.
Toisaalta muoti on jotain ulkoista, joka muuttuu ajan myötä. Sen määräävät monet tekijät, mutta se muuttaa lopulta tapaa, jolla näemme tiettyjä vaatteita tai koruja. Ihannetapauksessa tyylitajuasi ohjaa nykyiset muodit, jotta voit mukauttaa ja sovittaa uusia ideoita ja suuntauksia nykyiseen ulkoasuun.
Joten todella muoti soittaa toisen viulun tyyliin, mitä monet ihmiset eivät ymmärrä valittaessa ulkonäköään. Ongelmana on, että oman tyylin luominen tyhjästä ei ole koskaan helppoa ja voi olla hyvin vaikeaa tietää, mikä näyttää hyvältä.
Onneksi kuitenkin eletään digitaalista aikaa. Netin avulla löydät nopeasti inspiraatiota, neuvoja ja jopa edullisia tuotteita, joiden avulla voit tehdä oikeita päätöksiä ja muotoilla oman tyylisi nykyisten muotien mukaisesti. Katsotaanpa, miten se voi toimia sinulle…
Etsi tyylikuvake
Ensimmäinen asia on löytää “tyylikuvake”. Tämän pitäisi olla joku, jota ihailet, jolla on samanlainen rakenne ja vartalotyyppi/väri. Voit katsoa vaatteita, joita he haluavat käyttää, ja käyttää tätä perustana sille, mikä saattaa sopia sinulle.
Oli aika, jolloin ainoa tapa tehdä tämä oli valita julkkis ja katsella sitten heidän elokuviaan (kun he näyttivät roolia). Nykyään löydät kuitenkin tyylikuvakkeen helposti verkosta kääntämällä YouTubeen, josta löydät monia ihmisiä, jotka näyttävät sinulle, miten voit hyödyntää tiettyä ulkoasua. Etsi joku, jota voit seurata, ja he toimivat hyödyllisenä kompassina.
Yhdistää
Et kuitenkaan halua, että kyseinen henkilö sanelee ulkonäkösi kokonaan: tavoitteena ei ole jäljitellä, vain saada inspiraatiota. Joten etsi useita eri lähteitä ja hyödynnä niitä kaikkia omalla ulkoasullasi. Muistiinpanon tai Pinterest -taulun pitäminen on loistava tapa tehdä tämä – erityisesti Pinterest on loistava paikka tyyliinspiraatioon.
Käytä ohjelmistoa kokeiluun
Kokeile käyttää online -ohjelmistoja, kuten ohjelmia, joiden avulla voit ottaa näytteitä eri hiuksista tai kokeilla erilaisia ​​asuja. Nämä eivät ole täydellisiä, mutta ne voivat antaa hyvän arvion siitä, miltä saatat näyttää tiettyjen muutosten jälkeen, joten et tuhlaa aikaa ja rahaa ulkoasuun, joka ei toimi.